Elles Yanna Photography

Fotograaf uit Rhenen

Even voorstellen


Hi, ik ben Elles (Yanna) van der Veen, een enthousiaste fotograaf uit Rhenen, Utrecht. Ik ben momenteel als part-time fotograaf beschikbaar in het gehele land en daarnaast werkzaam als consultant bij een marketing bureau. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis en de natuur in, daar is mijn liefde voor fotografie begonnen!


De afgelopen jaren heb ik me volledig op fotografievak gestort en heb ik professionele camera-apparatuur aangeschaft. Door naast mijn natuur- & reisfotografie ook verschillende fotoshoots te doen, ben ik erachter gekomen dat dit echt een vak is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Er is namelijk niets mooier dan mensen verblijden met mooie plaatjes van hun waardevolste momenten! Zo kun je bij mij terecht voor trouwfotografie, koppel- en gezinsshoots, of het vastleggen van een andere bijzondere gelegenheid.

Elles Yanna Photography - (Trouw)fotograaf Rhenen

Een natuurlijke fotografiestijl


Het is voor mij belangrijk dat jullie je op je gemak voelen, ik doe daarom mijn best om jullie zo ontspannen en spontaan mogelijk op de foto te krijgen. Mijn fotobewerking is kleur-echt en natuurlijk, maar ik wissel dit graag af met zwart-wit foto's. Het liefst schiet ik mijn foto's buiten in een mooie setting. Dit kan op een locatie bij jou in de buurt, of op een mooi plekje die ik voor je kan zoeken in de mooie omgeving van Rhenen (regio Wageningen, Veenendaal, Ede, Arnhem, Utrecht).


Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan mijn portfolio of klik de button hieronder om contact op te nemen voor een kennismaking.

Zwangerschapsshoot Veluwe

Ervaringen

Antonia & Julian

“We waren op zoek naar een fotograaf die ons geluk en onze liefde voor elkaar en onze baby in foto's kon vangen. Elles creëerde een warme, ontspannen en intieme sfeer, waardoor we helemaal onszelf konden zijn. Ze is een perfecte mix van een professionele en vriendelijke fotograaf. We zullen haar zeker weer boeken!”

01 / 05

Follow me on Instagram

@ellesyannaphotography