een luxe Trouwalbum


met liefde gemaakt

Een trouwalbum is een prachtige tastbare herinnering aan jullie trouwdag. Eentje die generaties lang mee gaat en door de jaren heen dus alleen maar waardevoller wordt! Een album wat zijn kwaliteit behoudt is dus ontzettend belangrijk. Graag ontwerp ik een luxe ingebonden trouwalbum voor jullie, volledig gepersonaliseerd naar jullie wensen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Fotoalbum mogelijkheden Elles Yanna Photography

album mogelijkheden


Tarieven Luxe Albums

30x20 cm - €299,- 30x30cm - €399,-

25x25 cm - €345,- 40x30 cm - €445,-


Inclusief:

+ 15 layflat spreads (e.g. 30 pagina's met gemiddeld 3 foto’s per spread)

+ Hoogwaardig Fuji Silk fotopapier

+ Jullie namen en trouwdatum op de voorkant

+ Een kaft naar wens - keuze uit verschillende kleuren en materialen

+ 1 correctieronde

+ Verzendkosten binnen Nederland


Extra toe te voegen:

Extra spread - €20,- per spread (maximale aantal is 40 spreads)

Foto op kaft - €25,-

Gepersonaliseerde album bewaarbox - €99,-

Houten album bewaarbox* - €35,-

Extra correctierondes - €85,- per ronde

Extra (mini) albums voor familie / vrienden - offerte op aanvraag

Alternatieve wensen - offerte op aanvraag

Elles yanna Photography

Jullie persoonlijke trouwalbum


Bij jullie bruiloft zit een linnen mini-album inbegrepen van 20x20 cm met 8 spreads (16 pagina’s). Deze is naar wens te upgraden naar een luxe album, deze stellen geheel samen aan de hand van jullie wensen. Na de oplevering van jullie trouwfoto's plannen we een afspraak in waarin we de mogelijkheden in detail doornemen. Graag laat ik jullie dan ook sample albums en kleurstalen laten zien om een goede indruk te krijgen. Afhankelijk van jullie budget kunnen jullie kiezen hoeveel pagina's en welk formaat jullie album mag krijgen. Naar wens kun je nog extra's toevoegen die de finishing touches meegeven.

Personaliseer jouw trouwalbum - Elles Yanna Photography

stel alle details samen


Aan de hand van jullie wensen maak ik een eerste ontwerp en selecteer ik hiervoor de mooiste foto's van jullie dag. In jullie online galerij kunnen jullie (optioneel) ook zelf foto’s als favorieten markeren, welke jullie graag in jullie album willen hebben. Ik lever het ontwerp online op en hier kunnen jullie feedback op geven, een aantal foto's verwisselen? Daar is de correctieronde voor bedoeld. Na akkoord krijgen jullie het album keurig verpakt thuisbezorgd.

Een trouwalbum op maat - Elles Yanna Photography

Houten album bewaarbox*


Bij het album van 30x30 cm heb je als extra de mogelijkheid een mooie bewaarbox bij je album te bestellen, zo blijft je album netjes voor de jaren die komen! Een houten albumbox is beschikbaar in de kleuren vurenhout, walnoot, wit en zwart.


€35,-

Houten album bewaarbox - Elles Yanna Photography

Gepersonaliseerde Album bewaarbox

Voor de alle formaten albums is het mogelijk om een luxe albumbox bij te bestellen. Ook deze is te personaliseren in de kleuren en materialen die jullie willen. Optioneel kun je ook een USB met jullie foto's hier bij boeken zodat jullie foto's ook digitaal goed gewaarborgd zijn.


€99,-

Gepersonaliseerde album bewaarbox - Elles Yanna Photography

Veelgestelde vragen

Van welke leverancier maak je gebruik?

Mijn albums bestel ik bij een gerenommeerde Europese album fabrikant gespecialiseerd in het drukken van hoogwaardige albums foor professionele fotografen.

Wanneer ontvang ik het album?

Na oplevering van jullie trouwfoto's plannen we een gesprek in om jullie album wensen vast te leggen. Daarna ga ik aan de slag, dan volgt een feedback ronde en wanneer jullie 100% tevreden zijn plaats ik de bestelling. Dit gehele proces neemt zo'n 8 weken in beslag, afhankelijk van beschikbaarheid.

Kunnen we ook andere fotoproducten bij jou bestellen?

Een foto afdrukken voor aan de muur vraagt om een kwalitatieve print. Partijen als Hema, Albelli of Kruidvat zorgen vaak voor een minder goede balans qua kleuren of vallen soms erg donker uit. Ook is het belangrijk om in de juiste resolutie de afdrukken te bestellen. Ik neem dit graag uit handen voor jullie.

Kennismaken?

Mij inschakelen voor jullie bruiloft of een andere mogelijkheid bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op.


Contact opnemen

Volg me op Instagram

@ellesyannaphotography