FamilieFeesten & bijeenkomsten

momenten SAMEN om te koesteren


Op zoek naar een fotograaf in regio Rhenen, Wageningen, Veenendaal en Ede? Bijzondere (familie)momenten verdienen het om mooi te worden vastgelegd, voor een blijvende herinnering. Vieren jullie binnenkort een feest of bijeenkomst ter ere van een trouwjubilieum, familieweekend, vrijgezellenfeest, babyshower, je pensioen, de eerste verjaardag van je kind of juist de verjaardag van je opa of oma? Ik leg deze mooie gelegenheden graag voor jullie vast!


01 / 03

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?


Scroll door de foto's hierboven om een indruk te krijgen van mijn fotografie stijl - ik houd van sprankelende, vrolijke foto's met natuurlijke kleuren. Ik leg graag jullie feest op een spontane en onopvallende manier vast. Ik zorg ervoor dat jullie je helemaal op je gemak voelen en jullie worden vastgelegd zoals jullie zijn. Natuurlijk is er ook ruimte voor groepsfoto's en portretten van de eregasten, jullie wensen hiervoor bespreek ik graag van tevoren.


Ik werk met vaste fotografie pakketten, hierin ontvang je een prachtige volledige fotoreportage in een online galerij, waarin je geen keuze hoeft te maken welke foto's je wilt ontvangen. Bekijk hieronder de details van dit pakket en neem vooral contact op als je vragen hebt!


Eventfotografie

+ 2 uur incl. (additionele uren 125€ p/u)
+ Vooraf afgesproken groepsfoto's
+ Preview van de foto's binnen 48 uur
+ Volledige oplevering van de foto's binnen 3 weken in online galerij
+ Gratis mini fotoalbum (mogelijkheid tot upgraden)
- Reiskosten excl.


€345,-

Veelgestelde vragen

Krijg ik alle foto's die gemaakt zijn?

Je ontvangt van mij een zorgvuldige selectie van de mooiste foto's met mijn bewerking. Deze worden allemaal gedeeld, ik verkoop geen losse foto's op extra kosten. De onbewerkte foto's (RAWs) ontvang je niet van mij.

Maak je ook fotoalbums?

Bij de fotografie is een mini linnen album inbegrepen die ik graag voor jullie opmaak. Deze kun je naar wens upgraden naar groter album. Hiervoor ga ik graag met jullie in gesprek en maak ik een offerte op basis van jullie wensen.

Photoshop je de foto's?

Ik leg jullie graag zo natuurgetrouw mogelijk vast, daarom maak ik geen grote wijzingen in hoe jullie eruit zien. Kleine (tijdelijke) ongemakken zoals een puistje werk ik naar eigen inzicht weg. Verder pas ik mijn persoonlijke bewerkingsstijl toe die jullie terug kunnen zien in de foto's op mijn site.

Kennismaken?

Een fotoshoot boeken of een andere mogelijkheid bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op.


Contact opnemen

Volg me op Instagram

@ellesyannaphotography