Trouwfotografie


GEFELICITEERD, JULLIE GAAN TROUWEN!


De voorpret kan beginnen! Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie grote dag of willen jullie een geregistreerd partnerschap vastleggen? Scroll dan door de foto's om een indruk te krijgen van mijn fotografiestijl. Ik ga graag voor jullie aan de slag! Benieuwd hoe ik te werk ga? Dat lees je ook op deze pagina.


01 / 47

Wat kun je van mij verwachten?


Tijdens de grote dag ben ik op de achtergrond aanwezig en meng ik mij onopvallend tussen de gasten. Ik sta echter vooraan wanneer dat nodig is, om zo de meest spontane momenten vast te kunnen leggen. Het belangrijkste voor mij is om jullie vast te leggen zoals jullie zijn, ik zorg hiervoor voor een ontspannen sfeer. Ik houd van sprankelende beelden met natuurlijke kleuren, maar ik wissel dit graag af met zwart-wit foto's. Verder besteed ik graag aandacht aan een brede fotoreportage met portretfoto's van jullie én jullie belangrijkste gasten, overzichts- en detailfoto's om de sfeer goed vast te kunnen leggen. Zo kunnen jullie jarenlang van jullie trouwdag nagenieten.


Graag bespreek ik vooraf jullie specifieke wensen tijdens een kennismakingsgesprek, om er zeker van te zijn de dag vast te kunnen leggen op de manier die bij jullie past. Een wederzijdse klik is hiervoor erg belangrijk.


Om een indicatie te geven van mijn diensten vind je hieronder mijn trouwfotografie startpakket, zo weet je direct waar je aan toe bent! Mocht je afwijkende wensen hebben, geen probleem, je kunt zelf bepalen hoeveel uur je mij wilt inschakelen, dus laat het vooral weten. Dan bespreek ik graag de mogelijkheden met je en maak ik een offerte op maat op.

Ook zijn er uiteraard mogelijkheden voor het opmaken van een luxe fotoalbum. Heb ik jullie enthousiast gemaakt? Neem dan vrijblijvend contact met me op.


Trouwfotografie startpakket 2024

+ 6 uur incl. (additionele uren 130€ p/u)
+ Preview binnen 1 week
+ Volledige oplevering binnen 6 weken
+ Minimaal 200 kwalitatieve foto's in online galerij
+ Kennismakingsgesprek
+ Gratis mini fotoalbum (mogelijkheid tot upgraden)
- Reiskosten excl.


€1195,-

Download mijn Trouwbrochure voor 2024/2025


Interesse om mij in te schakelen als trouwfotograaf op jullie grote dag? Download dan de trouwbrochure voor meer informatie en mijn tarieven. Vul jullie trouwdatum in en ik check meteen of ik nog beschikbaar ben!

Trouwbrochure 2024 - Elles Yanna Photography

De trouwbrochure opent direct in je browser na het klikken op onderstaande knop.


Trouwen in het buitenland?

Destination wedding / Elopement

Zie jij jezelf al helemaal in je trouwjurk/-pak op deze prachtige plek staan? Dan is een trouwshoot in het buitenland misschien wat voor jullie! Ik ben dol op reizen en ga graag dit avontuur met jullie aan. We maken er samen een bijzondere beleving van die helemaal bij jullie past, mét of zonder gasten, op een bestemming naar keuze.

Mogelijkheden bespreken

Veelgestelde vragen

Photoshop je de foto's?

Ik leg jullie graag zo natuurgetrouw mogelijk vast, daarom maak ik geen grote wijzingen in hoe jullie eruit zien. Kleine (tijdelijke) ongemakken zoals een puistje werk ik naar eigen inzicht weg. Verder pas ik mijn persoonlijke bewerkingsstijl toe die jullie terug kunnen zien in de foto's op mijn site.

Waar moeten we op letten bij een keuze voor een trouwfotograaf?

Een trouwfotograaf kiezen is een belangrijke keuze! Je hebt deze persoon de hele dag om je heen. Ik kan je aanraden om te letten op de volgende punten:
- Persoonlijke klik met de fotograaf
- De (bewerking)stijl van de fotograaf spreekt je aan (deze zal namelijk niet veranderen)
- Vergelijk de aflevertermijnen, hoe lang ben je bereid te wachten op je foto's na de grote dag?

Maak je ook trouwalbums?

Bij een trouwshoot is een mini linnen album inbegrepen die ik graag voor jullie opmaak. Deze kun je naar wens upgraden naar een luxe album. Hiervoor ga ik graag met jullie in gesprek en maak ik een offerte op basis van jullie wensen.

Waarom voor mij kiezen als jullie trouwfotograaf?

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en luister graag naar jullie wensen en ideeën voor de trouwreportage. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie in een romantische setting of een grootschalige viering met veel gasten, ik ben er om ervoor te zorgen dat jullie dag op een unieke en betekenisvolle manier wordt vastgelegd. Samen creëren we een maatwerk plan dat aansluit bij jullie persoonlijkheid en stijl.


“We zijn heel blij met de prachtige foto's die Elles gemaakt heeft van ons geregistreerd partnerschap. Ze geven echt precies de dag weer.”


Kennismaken?

Mij inschakelen voor jullie bruiloft of een andere mogelijkheid bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op.


Contact opnemen

Follow me on Instagram

@ellesyannaphotography