Koppels


De liefde vieren en vastleggen


Een kleine op komst, verloofd of zomaar samen op de foto? Ik verzorg graag een mooie, natuurlijke en ontspannen fotoshoot voor jullie! Bekijk hieronder mijn portfolio.


01 / 18

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?


Op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Omgeving Utrecht? Hopelijk ben ik de juiste match voor jullie! Scroll door de foto's om een indruk te krijgen van mijn fotografie stijl. Ik houd van natuurlijke, spontane foto's in een ontspannen setting. Ik zorg ervoor dat jullie je helemaal op je gemak voelen en jullie worden vastgelegd zoals jullie zijn. Het liefst doe ik een fotoshoot in de natuur of op een andere mooie locatie, deze kan ik voor jullie uitzoeken in de omgeving van Rhenen of je mag zelf een mooi plekje bedenken. Verder geef ik jullie graag advies voor een mooie look voor jullie shoot, zo weet je zeker dat jullie er top op staan!


Ik werk met een vast fotografiepakket, hierin ontvang je een prachtige volledige fotoreportage in een online galerij, waarin je geen keuze hoeft te maken welke foto's je wilt ontvangen. Bekijk hieronder de details van dit pakket en neem vooral contact op als je vragen hebt!


Koppelshoot

+ Fotoshoot van ongeveer 1,5 uur
+ Volledige oplevering binnen 3 weken
+ Minimaal 50 kwalitatieve foto's in online galerij
+ Telefonisch kennismakingsgesprek
+ Locatie naar keuze
- Reiskosten excl.


€189,-

Loveshoot Rhenen  in de natuur - Fotograaf Elles Yanna Photography

“Elles creëerde een warme, ontspannen en intieme sfeer, waardoor we helemaal onszelf konden zijn.”Veelgestelde vragen

Krijg ik alle foto's die gemaakt zijn?

Je ontvangt van mij een zorgvuldige selectie van de mooiste foto's met mijn bewerking. Deze worden allemaal gedeeld, ik verkoop geen losse foto's op extra kosten. De onbewerkte foto's (RAWs) ontvang je niet van mij.

Wat als je ziek wordt?

Dat zou natuurlijk ontzettend vervelend zijn, in dit geval herplannen we de shoot!

Photoshop je de foto's?

Ik leg jullie graag zo natuurgetrouw mogelijk vast, daarom maak ik geen grote wijzingen in hoe jullie eruit zien. Kleine (tijdelijke) ongemakken zoals een puistje werk ik naar eigen inzicht weg. Verder pas ik mijn persoonlijke bewerkingsstijl toe die jullie terug kunnen zien in de foto's op mijn site.

Wat als het slecht weer is?

We verplaatsen de shoot als het regent of heel hard waait. Een zonnetje bij je shoot kan ik helaas niet garanderen. Maar geen zorgen, vaak zijn de foto's zonder zon vaak net zo mooi!

Kennismaken?

Een fotoshoot boeken of een andere mogelijkheid bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op.


Contact opnemen

Follow me on Instagram

@ellesyannaphotography