Gezinsshoot


momenten SAMEN om te koesteren


Op zoek naar een familie- of gezinsfotograaf in regio Utrecht? Ik leg graag spontane momenten vast met jouw gezin, zodat jullie een mooie tastbare herinnering hebben aan deze periode in jullie leven.


01 / 17

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?


Scroll door de foto's hierboven om een indruk te krijgen van mijn fotografie stijl - ik houd van sprankelende, vrolijke foto's met natuurlijke kleuren. Ik maak hierbij portretten in verschillende poses en leg ook de spontane momenten tussendoor vast. Ik zorg ervoor dat jullie je helemaal op je gemak voelen en jullie worden vastgelegd zoals jullie zijn. De fotoshoot kan plaatsvinden in de natuur, deze kan ik voor jullie uitzoeken in de omgeving van Rhenen, of je mag zelf een mooi plekje bedenken. De fotoshoot kan ook in huiselijke sferen bij jullie thuis plaatsvinden, zo wordt de fotoreportage een mooie en echte weergave van hoe jullie leven er samen uit ziet!


Ik werk met vast fotografie pakketten, hierin ontvang je een prachtige volledige fotoreportage in een online galerij, waarin je geen keuze hoeft te maken welke foto's je wilt ontvangen. Verder geef ik jullie graag advies voor een mooie look voor jullie shoot, zo weet je zeker dat jullie er top op staan! Bekijk hieronder de details van dit pakket en neem vooral contact op als je vragen hebt!


Gezinsshoot

+ Fotoshoot bij jullie thuis of in de natuur (ca. 1 uur)
+ 1 Gezin incl., additionele personen à 25€ p.p.
+ Volledige oplevering binnen 3 weken
+ Minimaal 30 foto's in online galerij
+ Gratis harmonica fotoboekje
- Reiskosten excl.


€245,-

Newbornshoot

+ Fotoshoot bij jullie thuis van jullie pasgeboren kindje, 8-14 dagen na de geboorte (ca. 1 uur)
+ Volledige oplevering binnen 3 weken
+ Minimaal 30 kwalitatieve foto's in online galerij
+ Gratis harmonica fotoboekje
- Reiskosten excl.


€189,-

Mama + mini

+ Fotoshoot van jou samen met je eerste kindje (ca. 30 min) op een mooi plekje in de natuur
+ Volledige oplevering binnen 2 weken
+ Minimaal 15 foto's in online galerij
+ Gratis harmonica fotoboekje
- Reiskosten excl.


€175,-

Veelgestelde vragen

Krijg ik alle foto's die gemaakt zijn?

Je ontvangt van mij een zorgvuldige selectie van de mooiste foto's met mijn bewerking. Deze worden allemaal gedeeld, ik verkoop geen losse foto's op extra kosten. De onbewerkte foto's (RAWs) ontvang je niet van mij.

Wat als je ziek wordt?

Dat zou natuurlijk ontzettend vervelend zijn, in dit geval herplannen we de shoot!

Photoshop je de foto's?

Ik leg jullie graag zo natuurgetrouw mogelijk vast, daarom maak ik geen grote wijzingen in hoe jullie eruit zien. Kleine (tijdelijke) ongemakken zoals een puistje werk ik naar eigen inzicht weg. Verder pas ik mijn persoonlijke bewerkingsstijl toe die jullie terug kunnen zien in de foto's op mijn site.

Wat als het slecht weer is?

We verplaatsen de shoot als het regent of heel hard waait. Een zonnetje bij je shoot kan ik helaas niet garanderen. Maar geen zorgen, vaak zijn de foto's zonder zon vaak net zo mooi!

Lieve woorden

WAUW !! ❤️ De foto's zijn echt práchtig geworden!😍 Het was een hele fijne en relaxte fotoshoot met Elles; we waren meteen op ons gemak bij haar. Doordat we al vroeg op pad zijn gegaan, was de lichtinval perfect! Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt! Heel erg bedankt voor het prachtig vastleggen van ons gezin!


Tessa & Erwin

Kennismaken?

Een fotoshoot boeken of een andere mogelijkheid bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op.


Contact opnemen

Volg me op Instagram

@ellesyannaphotography