Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in de omgeving van Rhenen, Veenendaal, Wageningen of Ede die de mooiste locaties kent voor een fotoshoot? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als fotograaf woonachtig in Rhenen en als iemand die dol is op wandelen ken ik de regio als geen ander en kan ik je helpen om de perfecte plek te vinden voor jouw fotoshoot. Hieronder heb ik de mooiste locaties in de omgeving voor je op een rijtje gezet.


1. De Blauwe Kamer

De Blauwe Kamer is een prachtig natuurgebied dat gelegen is langs de Nederrijn. Het gebied is vooral bekend om zijn mooie uitzichten en diverse flora en fauna. Het gebied bestaat uit rietvelden, bossen en open weiden, waardoor het een perfecte locatie is voor verschillende soorten fotoshoots. Of je nu op zoek bent naar een romantische fotoshoot, een gezinsfotografie of een zwangerschapsshoot, de Blauwe Kamer biedt eindeloze mogelijkheden voor prachtige foto's. Verder is er een gezellig restaurant aanwezig dus kun je de fotoshoot afsluiten met een heerlijk hapje en/of drankje.

Gezinsshoot Blauwe Kamer Rhenen

2. KASTEEL AMERONGEN

Kasteel Amerongen is een prachtig kasteel met een rijke geschiedenis, het is dan ook een officiële trouwlocatie. Het kasteel ligt in een schitterend aangelegde tuin die perfect is voor bruidsfotografie, maar ook voor andere soorten fotoshoots. Het kasteel biedt een sprookjesachtige sfeer en zorgt voor een bijzondere achtergrond voor je foto's. Het kasteel en de tuin zijn het hele jaar geopend voor publiek en bieden dus volop mogelijkheden voor een bijzondere fotoshoot. Er wordt wel een toegangsprijs gevraagd, hiervoor kun je online een kaartje kopen of voor voor de tuin bij direct bij de kassa.


3. DE UTRECHTSE HEUVELRUG

De Utrechtse Heuvelrug is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het gebied bestaat uit bossen, heidevelden en zandverstuivingen en biedt eindeloze mogelijkheden voor prachtige foto's. Het gebied is vooral bekend om zijn mooie landschappen en diverse flora en fauna. Een fotoshoot in de Utrechtse Heuvelrug is dan ook zeker aan te raden. Of je nu op zoek bent naar een mooie plek voor een fotoshoot met je partner of met je hele gezin, de Utrechtse Heuvelrug biedt volop mogelijkheden. Mijn persoonlijke Google maps account staat ondertussen vol met 'vlaggetjes' van mooie plekjes die ik heb gemarkeerd waar je prachtige foto's kunt maken!


4. DE GREBBEBERG

De Grebbeberg is een heuvelachtig gebied dat ligt tussen de plaatsen Rhenen en Wageningen. Het gebied biedt prachtige uitzichten over de Betuwe en is daarmee een perfecte locatie voor een fotoshoot met een adembenemend uitzicht als achtergrond. Naast het natuurlijke aspect is de geschiedenis van de Grebbeberg ook bijzonder interessant. Het was tijdens de Tweede Wereldoorlog een belangrijke strategische locatie, waar zwaar gevochten werd tijdens de Slag om de Grebbeberg. Op de top van de Grebbeberg staat een monument ter nagedachtenis aan deze slag. Een erg bijzondere plek dus, maar met volop mogelijkheden voor een geslaagde fotoshoot in de natuur om dit monument heen.

Koppel fotoshoot Grebbeberg, Rhenen

Uitzichtpunt op de Grebbeberg, Rhenen

5. KWINTELOOIJEN

Kwintelooijen is een recreatiegebied met een prachtige zandafgraving en door het hoogteverschil een erg mooi uitzicht over het binnenland. Het biedt hierdoor een bijzondere achtergrond voor foto's, zoals portretfotografie, bruidsfotografie en gezinsfotografie. Het gebied heeft ook diverse wandelpaden en waterplassen, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn voor prachtige foto's. Er zijn verschillende parkeerplaatsen en toegangswegen naar het gebied, waardoor het goed bereikbaar is.


5. LANDGOED PRATTENBURG

Landgoed Prattenburg is een prachtig landgoed gelegen in de buurt van Veenendaal, vlak naast Kwintelooijen. Het landgoed ligt tussen de bossen en biedt verschillende paden en wegen om te wandelen en heeft een historisch landhuis, een Engelse landschapstuin en een bos. Het landgoed heeft een bijzondere sfeer en straalt rust uit. Het biedt daarmee veel verschillende locaties voor foto's, zoals portretfotografie, bruidsfotografie en familiefotografie. Echter zijn het kasteel, het koetshuis en omliggende park zelf niet voor het publiek toegankelijk. Indien je hier je bruidsreportage wilt laten vastleggen, dan dien je hiervoor een verzoek in te dienen en wordt er een financiële bijdrage gevraagd.


MIJ ALS FOTOGRAAF BOEKEN OM OP EEN VAN DEZE MOOIE PLEKJES EEN FOTOSHOOT TE VERZORGEN?

Als professionele fotograaf kan ik je helpen bij het kiezen van de perfecte locatie voor jouw fotoshoot. Ik ben goed bekend met deze locaties en kan je adviseren over de beste tijd om te fotograferen, de mooiste plekjes om te gebruiken als achtergrond en nog veel meer. Lees hier meer over de fotoshoot mogelijkheden die ik aanbied en neem gerust contact met mij op voor meer informatie over mijn diensten of voor het boeken van een fotoshoot in deze prachtige omgeving.

Kennismaken?

Hi, ik ben Elles, een enthousiaste fotograaf uit Rhenen! EEN FOTOSHOOT BOEKEN OF EEN ANDERE MOGELIJKHEID BESPREKEN? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP.


Contact opnemen