Als fotograaf ben ik altijd op zoek naar bijzondere locaties om mijn koppels te fotograferen. En wat is er nou specialer dan de prachtige Grebbeberg in Rhenen? Met zijn adembenemende uitzichten en sfeervolle landschappen is het de perfecte achtergrond voor een romantische fotoshoot.


Een Verjaardagsverrassing om Nooit te Vergeten

Onlangs had ik het genoegen om een koppel te fotograferen op deze prachtige plek. De koppelshoot vond plaats op een koude dag in maart, maar dat weerhield ons er niet van om er iets bijzonders van te maken. Het was de verjaardag van Wilbert en zijn partner Eline had hem deze fotoshoot cadeau gedaan. Een leuke verrassing die hem zeker zal bijblijven!


Een Geslaagde Loveshoot op de Grebbeberg

Terwijl we ons klaarmaakten voor de shoot, was er even bezorgdheid over het weer. Zou het te koud zijn? Zouden we worden overvallen door regen? Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en kon de shoot toch plaatsvinden. Al wandelend vonden we verschillende mooie plekjes om te shooten, de omgeving is erg afwisselend, dus dit zorgde voor veel diverse beelden. Het panoramische uitzicht over de Nederrijn en achterliggende Betuwe, bovenop de Grebbeberg was de kers op de taart van de shoot!

KOPPELSHOOT IN DE OMGEVING VAN RHENEN, VEENENDAAL EN WAGENINGEN

Als je op zoek bent naar een unieke locatie voor een koppelfotoshoot in de omgeving van Rhenen, Veenendaal of Wageningen, kan ik de Grebbeberg van harte aanbevelen. Verder zijn er vele mooie andere gebieden in de omgeving te vinden, in dit blog vertel ik je daar meer over. Wil je meer informatie over mijn fotografiediensten of wil je een fotoshoot boeken op de Grebbeberg of een andere locatie in de buurt? Neem dan gerust contact met me op!

Koppels

Gezinsshoot

Trouwfotografie

Koppels

Gezinsshoot

Trouwfotografie

Mijn portfolio
Elles Yanna Photography
Elles Yanna Photography, Rhenen

Verliefd, verloofd, in verwachting of zomaar? Bekijk de mogelijkheden om samen met jouw partner een fotoshoot te boeken. Klik op de afbeelding hieronder.

Koppels

Gezinsshoot

Trouwfotografie

Mijn portfolio
Elles yanna Photography
Elles Yanna Photography, Rhenen

Samen met je gezin op de foto op een prachtige plek in de natuur of bij jullie thuis? Ontdek de mogelijkheden en klik op de foto hieronder.

Koppels

Gezinsshoot

Trouwfotografie

Mijn portfolio Elles yanna Photogrpahy
Elles Yanna Photography, Rhenen

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd! Ik leg heel graag jullie dag vast! Klik op de afbeelding hieronder en ontdek de mogelijkheden.