bruiloft in een brouwerij

Tussen kerst en oud en nieuw mocht ik een onvergetelijke bruiloft vastleggen in het hart van Nijmegen, in Brouwerij De Hemel. Deze bijzondere en historische locatie bood niet alleen een prachtige setting voor het jawoord, maar ook een unieke sfeer die perfect past bij stellen die op zoek zijn naar iets origineels voor hun grote dag. In deze blog geef ik je graag een inkijkje in de prachtige bruiloft van M+L.


Startmoment van bruidsfotografie

Het moment van fotograferen begon voor mij wanneer het bruidspaar naar de trouwlocatie kwam voor de ceremonie. Van tevoren kon ik al even m'n gang gaan en de trouwringen, locatie en mooie details vastleggen. Terwijl de gasten langzaam binnendruppelden, genoot het bruidspaar van een rustig momentje in de oudste kroeg van Nijmegen, waar ze zich warm hielden met een kopje koffie, een bijzonder moment om vast te leggen. Nadat de ceremoniemeester een seintje gaf konden we naar de brouwerij waar de gehele bruiloft kon plaatsvinden.


Brouwerij de Hemel, nijmegen

Brouwerij de Hemel beschikt over meerdere zalen, waardoor zowel de ceremonie als het diner in één ruimte konden plaatsvinden, terwijl een andere ruimte diende voor de borrel en het feest. Tijdens de decembermaand was de hele brouwerij gehuld in kerstsferen, met een prachtige kerstboom op de binnenplaats en gezellige kerstkransen en lampjes binnen. Hierdoor hoefde het bruidspaar niet veel zelf te regelen qua decoratie, maar was de locatie meteen al een sfeervol geheel.

Brouwerij de Hemel, Nijmegen
Bruidspaar in Nijmegen - Elles Yanna Photography
Trouwlocatie Nijmegen, brouwerij de Hemel, vastgelegd door Elles Yanna Photography
Bruiloft trouwlocatie Nijmegen - Elles Yanna Photography
Trouwringen - Elles Yanna Photography, Bruidsfotograaf
Ceremoniezaal brouwerij de Hemel, Nijmegen - Elles Yanna Photography
Ceremonie, trouwfoto's door Elles Yanna Photography
Bruiloft in Brouwerij de Hemel in Nijmegen - Elles Yanna Photography
Kerk in Nijmegen - Trouwfotografie Elles Yanna Photography
Dinersetting winterbruiloft Nijmegen - Elles Yanna Photography
Winterbruiloft decoratie - Elles Yanna Photography
Speciaalbieren Brouwerij De Hemel, Nijmegen - Elles Yanna Photography
Bruiloftsfeest Nijmegen, Elles Yanna Photography
Trouwfeest brouwerij de Hemel, Nijmegen - Elles Yanna Photography
Trouwfeest brouwerij de Hemel - Elles Yanna Photography

EEN inkijkje in een Feestelijke dag

Het was een heerlijke ontspannen bruiloft om te fotograferen. Na een prachtige ceremonie werd de zaal in een oogwenk omgetoverd tot een sfeervolle dinerzaal, met twee lange rijen tafels. Tijdens deze transformatie konden gasten genieten van een toast en borrel. Het diner werd geserveerd in meerdere gangen, met een ruime selectie aan heerlijke vegetarische gerechten. Tussendoor genoten we van originele stukjes en mooie speeches. De avond werd feestelijk afgesloten met een muzikaal duo en DJ en natuurlijk veel speciaalbiertjes!


Op zoek naar een originele trouwlocatie?

Voor bruidsparen die op zoek zijn naar een unieke trouwlocatie met een warme sfeer, dan is deze brouwerij in Nijmegen absoluut een aanrader. Wil je meer weten over mijn werk als bruidsfotograaf of ben je op zoek naar tips voor het plannen van jouw droombruiloft? Neem dan gerust contact met me op of bekijk mijn portfolio voor meer inspiratie en informatie. Ik help jullie graag bij het vastleggen van jullie trouwdag op een manier die echt bij jullie past!

Kennismaken?

Hi, ik ben Elles, enthousiaste fotograaf uit Rhenen en beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Contact opnemen