TROUWSHOOT IN het bruisende UTRECHT


In juni 2023 was het zover voor het stel L&J uit Utrecht, zij gingen trouwen! We begonnen de dag met het klaarmaak moment en de first look voor de deur van hun huis. Deze was speciaal nog even bijgeverfd met een leuk rood kleurtje! Omdat ik zelf een aantal jaren in Utrecht heb gewoond was het erg leuk hier weer te zijn om deze dag als trouwfotograaf vast te mogen leggen. Doordat ik bekend was in de omgeving, kon ik fijn meedenken voor een locatie voor de trouwshoot. Zo kozen we het Julianapark, een mooie groene plek en dit park bezoeken ze graag samen.


Voorafgaand aan de bruiloft hadden we ook nagedacht over een overdekte back-up locatie in Utrecht, mocht het weer niet meewerken. We hadden enkele opties verkend, waaronder de prachtige binnenplaats van de Domkerk en de betoverende botanische tuinen van de Universiteit Utrecht.


Gelukkig bleek het weer op de dag zelf fantastisch te zijn! Na de first look reed het bruidspaar achter mij aan naar het Julianapark, waar ik vooraf een rustig parkeerplekje had gevonden. Daarna kon de shoot beginnen! We begonnen met foto's van het bruidspaar alleen op verschillende mooie plekjes in het park en voegden later hun schattige dochtertje en naaste familie, getuigen en ceremoniemeesters toe. Doordat we voorbereid waren met een shot list van foto combinaties, konden we vlot te werk gaan en werd werd een prachtige shoot waarmee de dag perfect van start ging!

Trouwshoot in het julianapark

First look moment, Elles Yanna Photography
Bruidspaar, Elles Yanna Photography
Trouwshoot Julianapark Utrecht, Elles Yanna Photography
Trouwshoot Julianapark Utrecht, Elles Yanna Photography
Trouwshoot Julianapark Utrecht, Elles Yanna Photography
Trouwshoot Julianapark Utrecht, Elles Yanna Photography
Trouwshoot Julianapark Utrecht, Elles Yanna Photography
Trouwshoot Julianapark Utrecht, Elles Yanna Photography
Trouwshoot Julianapark Utrecht, Elles Yanna Photography
Trouwshoot Julianapark Utrecht, Elles Yanna Photography

Bruiloft in de willemshoeve - provincie utrecht


Toen was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan, de rest van de dag vond plaats in de Willemshoeve in Woerden, ook in de provincie Utrecht. Een prachtige historische boerderij midden in de stad! Doordat de ruimte op de locatie beperkter was, was het geweldig dat we de trouwshoot al in Utrecht hadden gedaan. Op de locatie kon het bruidspaar zich dus dus volledig focussen op de daggasten die arriveerden. Het zonnetje deed goed zijn werk, dus de ceremonie kon plaatsvinden in de prachtige tuin van de Willemshoeve. Elk detail was met zorg aangekleed met sfeervolle decoraties en bloemen, wat als fotograaf een genot was om vast te leggen!


Na het ja-woord was het tijd voor een feestelijk glas champagne en een heerlijk walking dinner. Alles wat tot in de puntjes verzorgd! Na het diner nam het bruidspaar even de tijd om zich op te frissen in een nabijgelegen hotel. Ondertussen druppelden de avondgasten binnen en werden ze bij de ingang gevraagd om een mooie boog te vormen om het bruidspaar feestelijk te verwelkomen. Precies tijdens het betoverende gouden uurtje, met de ondergaande zon, kon ik prachtige plaatjes schieten van dit moment! Daarna werd de avond geopend en kon het feest losbarsten!

Foto's van bruiloft in de willemshoeve

De Willemshoeve, Woerden
Bruiloft bij de Willemshoeve, Woerden
Ceremoniesetting Willemshoeve, Woerden
Bruidspaar bij de Willemshoeve
Bruiloft bij de Willemshoeve
Bruiloft bij de Willemshoeve
Bruiloft bij de Willemshoeve
Diner Willemshoeve
Champagne
De Willemshoeve met zonsondergang
Bruiloft Willemshoeve
Feestlocatie Willemshoeve, Woerden
Bruiloftsfeest Willemshoeve, Woerden

“Wat een super mooie foto's! We zijn er echt super blij mee en weer helemaal aan het nagenieten 🥰”

Op zoek naar een trouwfotograaf in utrecht?


Op zoek naar een ervaren trouwfotograaf in Utrecht? Of jullie nu trouwen in de prachtige Willemshoeve in Woerden of op een andere betoverende locatie in de provincie Utrecht, ik sta klaar om jullie dag op unieke wijze vast te leggen. Als voormalig inwoner van Utrecht en momenteel woonachtig in Rhenen op de Utrechtse Heuvelrug, ken ik de omgeving en de verborgen pareltjes goed. Ik ben flexibel en reis natuurlijk ook graag naar andere locaties buiten de provincie. Lees hier meer over de mogelijkheden en neem gerust contact met mij op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Kennismaken?

HI, IK BEN ELLES, EEN ENTHOUSIASTE FOTOGRAAF UIT RHENEN! EEN FOTOSHOOT BOEKEN OF EEN ANDERE MOGELIJKHEID BESPREKEN? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP.


Contact opnemen